Blendtec - Blender Stealth-885

Krachtige professionele blender van Blendtec, model Stealth 885. Dit model is uitgekomen na de Stealth 875 en is de nieuwste versie van de Blendtec Stealth serie. Uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik, de perfecte blend voor fruit, smoothies, mil

Lees meer...
Artikelnummer: 827981
Aantal: 100

Krachtige professionele blender van Blendtec, model Stealth 885. Dit model is uitgekomen na de Stealth 875 en is de nieuwste versie van de Blendtec Stealth serie. Uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik, de perfecte blend voor fruit, smoothies, milkshakes, soepen, ijsblokjes en bevroren producten zoals fruit. Krachtig en stil in gebruik, en tevens voorzien van kap en hiermee wordt het geluidsniveau extra wordt gedempt.

Stevige kan met speciale gepatenteerde messen. Aan de voorzijde voorzien van led screen verlicht display, en deze Blendtec Stealth 885 kan in een lage, medium en hoge snelheid ingesteld worden, alsmede pulse functie. Daarnaast beschikt deze blender over voorgeprogammeerde knoppen voor het instellen van een cyclus per product. Dit model heeft ook een USB aansluiting waarmee geprogrammeerde programma's kunnen worden ingeladen.

Specificaties:
Kleur: zwart met rode accenten en transparante geluiddempende kap
Aansluitwaarde: 230 volt, 1875 watt
Afmetingen: hoogte 43,9cm, breedte 21,8cm, diepte 22,9cm
Gewicht 7,2kg.

Standaard geleverd inclusief 2 Fourside kannen met een inhoud van 2L.

DEZE BLENDER PRODUCEERT ZEER WEINIG GELUID!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen