Blendtec - Blendtec Connoisseur 825

De Blendtec Connoisseur 825 blender is een professionele blender met uitzonderlijke prestaties. Een vermogen van 1560 watt, zeer scherpe en stevige messen en een speciale vierkante blenderkan staan garant voor de resultaten.
De 30 voorgeprogrammeerde pro

Lees meer...
Artikelnummer: BT-C825D46Q-EUB1GB1A
Aantal: 98

De Blendtec Connoisseur 825 blender is een professionele blender met uitzonderlijke prestaties. Een vermogen van 1560 watt, zeer scherpe en stevige messen en een speciale vierkante blenderkan staan garant voor de resultaten.
De 30 voorgeprogrammeerde programma's zorgen dat de snelheid automatisch omhoog en omlaag gaat en dat de cyclus stopt op het juiste moment.
Het touch pad en LCD scherm maken de bediening eenvoudig.
Zo maak je een heel scala aan bereidingen. Smoothies, sapjes, cocktails, milkshakes, sauzen, soepen, puree, babyvoeding en dressings,
maar ook dikke substanties als deeg en boter of het malen van koffiebonen is geen probleem.
Zeggen dat de Blendtec Connoisseur 825 blender een ijscrush functie heeft zou een understatement zijn; hij verandert namelijk in een oogwenk grote stukken ijs in fijne sneeuw. Voor het geval je aan je eigen fantasie niet genoeg hebt wordt er een receptenboek meegeleverd.

Inclusief 2 fourside kannen

Materiaal behuizing: kunstof
Hoofdkleur: zwart
Mengbeker: kunststof
inhoud: 1900 ml
Inclusief doseerkap
Vermogen: 11560W / 230 V
Afmetingen: B 216 x D 253 x H 470 mm
Garantie: 3 jaar op onderdelen
1 jaar op arbeidsloon

Wat maakt Blendtec Blenders, de beste blenders:

Duurzame BPA-vrije Jars

Lichtgewicht en uniek gepatenteerd vierkant ontwerp, wat er voor zorgt dat de ingrediënten automatisch naar het mes trekt Dit is efficiency verhogend tijdens de blend-cyclus en bespaart de productietijd.

Uniek Veilig Stomp Mes

Het mes is tot 80% dicker en 10 keer sterker dan vergelijkbare blender messen. Veilig bij gebruik en schoonmaak van het mes.

Hard Metalen Aandrijving

Behoeft nooit te worden vervangen, zelfs bij intensief gebruik.

Dit zorgt uiteraard voor lageren onderhoudskosten en verminderd stilstand.

Ultra High Speed Motor

Blendtec levert de grootse en snelste blendermotoren ter wereld en zijn hierdoor enorm krachtig en zorgen voor een consistent eindresultaat.

Slimme Bediening

Door de unieke programma’s heeft u geen omkijken naar het process tijdens het blenden. Met één druk op de knop wordt het gekozen programma doorlopen voor een perfect resultaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen