Porsche - Chroma Type301 Design By F.A. Porsche - Klein universeel mesje

Klein mesje voor universeel gebruik met een grootte van 120 mm. In de unieke messencollectie van Chroma TYPE301 Design by F.A. Porsche is de greep gemaakt van 18/10 roestvrij staal en het lemmet van hoogwaardig Japans staal type 301. Dat maakt het mes bij

€62,35 Excl. btw
Levertijd: 2-5 dagen
Merk:
Aantal: 100
Klein mesje voor universeel gebruik met een grootte van 120 mm. In de unieke messencollectie van Chroma TYPE301 Design by F.A. Porsche is de greep gemaakt van 18/10 roestvrij staal en het lemmet van hoogwaardig Japans staal type 301. Dat maakt het mes bijzonder geschikt als keukengereedschap. Alle messen worden met de hand geslepen door een meesterslijper. De snede van het mes heeft de traditionele Japanse V-vorm, wat het mes uiterst scherp maakt en waardoor het ook lang scherp blijft. Ook in ons eigen land hebben een groeiende schare topkoks hun liefde verklaard aan de creatie van F.A. Porsche.
 
Onderhoud / Deze messen mogen, net als andere koksmessen, niet in de vaatwasser. Ze zijn heel hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden omdat ze geen naden hebben. Wassen in warm water en afdrogen na gebruik volstaat.
Materiaal: Edelstaal
Kleur: zilver
Inhoud:
Gewicht: 0.3kg
Afmeting: Lengte lemmet 20 cm Product breedte 2 cm Product lengte 23,5 cm
Diameter:
Vermogen: NVT
Vaatwasserbestendig: neen
Varia informatie:
EAN: 5019311914680
Interne referentie:
Contacteer een medewerker voor meer info: Mail ons op [email protected] met al uw vragen over dit item.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen