De plaatstalen pannen van De Buyer zijn perfect om vlees in dicht te schroeien. Ze zijn gemaakt van stevig plaatstaal en hebben dus geen kwetsbare antikleeflaag. De Buyer heeft twee lijnen uitgebracht: de Carbon Steel en de Mineral B. Bij beide lijnen wor
Aantal: | 100 |
De plaatstalen pannen van De Buyer zijn perfect om vlees in dicht te schroeien. Ze zijn gemaakt van stevig plaatstaal en hebben dus geen kwetsbare antikleeflaag. De Buyer heeft twee lijnen uitgebracht: de Carbon Steel en de Mineral B. Bij beide lijnen wordt de pan zwart als hij goed behandeld wordt. Hoe zwarter, hoe beter; de pan creëert zelf een antikleeflaag.
De pannen van Carbon Steel zijn van gewoon plaatstaal en komen een beetje vettig uit de verpakking. Dit is door de fabrikant gedaan, omdat plaatstaal snel kan roesten. Deze vettige laag verdwijnt door gebruik. Het is dus belangrijk om deze pan altijd in te vetten. Dat betekent dat je de pan niet met zeep schoon mag maken, maar alleen met water. Zet de pan daarna heel even op het vuur, zodat hij droog wordt. Vervolgens smeer je de pan in met olie en kan hij in de kast.
Diameter: | Diameter pan bovenzijde 40 cm Diameter pan onderzijde 30.5 cm |
Materiaal: | metaal |
Inhoud: | |
Gewicht: | |
Afmeting: | Product breedte 26 cm Product hoogte 5,3 cm Product lengte 38 cm |
Geschikt voor soort warmtebron: | Elektrisch |
Met deksel: | Neen |
Vaatwasserbestendig: | |
EAN: | 3011245540388 |
Interne referentie: |