Dr Johnsons - Dr Johnsons Antiseptic Disinfectant

Dit desinfecterend product doodt maar liefst 99.9 procent van alle bacteriën en elimineert virussen.

De Dr Johnson's desinfectie is veilig, zacht en uiterst effectief. Dit antiseptisch poetsmiddel is ook geschikt voor huishoudelijk gebruik

Artikelnummer: 330027
Aantal: 48

Dit desinfecterend product doodt maar liefst 99.9 procent van alle bacteriën en elimineert virussen. De Dr Johnson's desinfectie is veilig, zacht en uiterst effectief. Dit antiseptisch poetsmiddel is zowel geschikt voor huishoudelijk gebruik als voor de desinfectie van kleine huidwondjes en de preventie van schimmels.

Deze ultra sterke ontsmettingsformule bevat Benzalkoniumchloride. Een actieve stof die ook gebruikt wordt in andere desinfecterende en virusbestrijdende middelen (zoals dettol). Benzalkoniumchloride wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de preventie van voetschimmel, of voor de bestrijding van algen in zwembaden en water. Ook in bepaalde chirurgische desinfectiemiddelen is dit product aanwezig. In lage concentraties is het zelfs een conserveermiddel in veel dagelijkse huishoudproducten, waaronder oordruppels, oogdruppels, neusdruppels en shampoos. Hoe gebruiken? Bij huishoudelijke toepassing (voor het poetsen en ontsmetten van oppervlakken): - Gebruik onverdund voor het ontsmetten van je toilet, gootsteen en afvoeren - Verdun (3 dopjes voor 1 liter water) voor het poetsen en/of ontsmetten van werkoppervlakken, vloeren en wasgoed Bij persoonlijke toepassing (voor het ontsmetten van je huid): - Verdun, 2 dopjes per 125ml water, breng aan op het huidoppervlak, laat het vervolgens inwerken en drogen. Enkel geschikt voor uitwendig gebruik! Niet drinken of innemen en steeds buiten bereik van kinderen houden. Kortom een meer dan volwaardig alternatief voor de klassieke bruine dettol formule, even krachtig maar veel voordeliger in prijs!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen