Dynamic - Dynamic Dynamix staafmixer combi MX052

Het Dynamic Dynamix staafmixer combi MX052 pakket biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en bevat allerlei messen en opzetstukken om de nauwkeurige resultaten te leveren die in de professionele horeca worden verwacht.

€220,00 Excl. btw
Levertijd: 2-5 dagen
Merk:
Aantal: 100

Het Dynamic Dynamix staafmixer combi MX052 pakket biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en bevat allerlei messen en opzetstukken om de nauwkeurige resultaten te leveren die in de professionele horeca worden verwacht. Inclusief 1L mengkan, 2-delig mes, 4-delig mes, klopper- en gardeschijf, zodat de Dynamix staafmixer snel en eenvoudig soepen, smoothies, purees en sauzen kan maken. Een onmisbare, tijdbesparende staafmixer.

Wat doen de opzetstukken?

Het 4-delige mes zorgt voor een extra egaal resultaat bij het mixen van crèmes, compôte, deeg en emulsies. Het 2-delige mes geeft een grover resultaat, perfect voor soepen, vlees, fruit en groenten. De klopper is ideaal voor slagroom of eiwit voor bijvoorbeeld meringues. De laatste schijf is ideaal voor kruidenmengsels of verse kaasbereidingen.

Wat kan ik maken met de Dynashake kan?

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Dynashake ideaal voor heerlijke smoothies, cocktails of milkshakes.

Waar wordt de Dynamic MX052 blender gemaakt?

Alle Dynamic producten worden ontworpen en geproduceerd in Dynamic's eigen fabriek in Frankrijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen