Dynamic Dynamix staafmixer DMX160 - MX050

De Dynamic Dynamix DMX 160 staafmixer mag dan klein zijn, zijn hoge effectiviteit maakt hem toch uitstekend geschikt voor allerlei kleinere klusjes in de professionele keuken. De combinatie van een variabele snelheidsregeling en handige afneembare staaf m

€175,00 Excl. btw
Levertijd: 2-5 dagen
Aantal: 100

De Dynamic Dynamix DMX 160 staafmixer mag dan klein zijn, zijn hoge effectiviteit maakt hem toch uitstekend geschikt voor allerlei kleinere klusjes in de professionele keuken. De combinatie van een variabele snelheidsregeling en handige afneembare staaf maakt de Dynamix een handzame optie om snel tot wel 4L aan ingrediënten te blenden of emulgeren. Perfect voor alles van soep, tot salsa en sauzen.

 

Hebben Dynamic staafmixers een afneembare staaf?

Dynamic maakt zowel staafmixers met als zonder afneembare staaf, dus de keuze is aan u. Afneembare staven bieden flexibiliteit, omdat u snel verschillende opzetstukken kunt verwisselen. Andere types opzetstukken zijn apart verkrijgbaar, zoals pureerders en kloppers. De DMX160/MX050 heeft een afneembare staaf.

Hoeveel weegt de Dynamix DM160 staafmixer?

Inclusief staaf weegt de DMX160 zo'n 900g. Dat is vergelijkbaar met een 1L fles water, redelijk licht van gewicht dus. De meeste mensen ervaren deze staafmixer als comfortabel en ergonomisch.

Hoe sterk zijn Dynamic staafmixermessen?

Dynamic staafmixers hebben niet zomaar messen. Deze apparaten zijn gericht op de professionele keuken, dus Dynamic messen hebben een coating van niets minder dan titanium - een zeer sterk, roestbestendig materiaal dat perfect is voor blenders en mixers van commerciële kwaliteit.

Hoe lang kan de Dynamix per keer gebruikt worden?

De DM160 is een professionele staafmixer, maar niet ontworpen op constant gebruik. Daarvoor kunt u beter een grotere en krachtigere staafmixer gebruiken. Voor de DM160 is het raadzaam om hem niet langer dan 30 minuten per keer te gebruiken, waarna hij 10 minuutjes afkoeltijd nodig heeft.\

0 sterren op basis van 0 beoordelingen