Diamond - WR-EP60-SS Elektrische bakplaat, dubbel, geëmailleerd

- Kookoppervlakte: 600x400 mm (2 onafhankelijke zone's).- 2 spiraalweerstanen, thermostaten 0-300°C met aan / uit-stand, 2 indicatielampjes, 2 thermostatische indicatoren.

- Plaat (dikte 20 mm), geëmailleerd kookoppervlak, voor voeding (NF 12983-1), pe

Aantal: 100

- Kookoppervlakte: 600x400 mm (2 onafhankelijke zone's). - 2 spiraalweerstanen, thermostaten 0-300°C met aan / uit-stand, 2 indicatielampjes, 2 thermostatische indicatoren. - Plaat (dikte 20 mm), geëmailleerd kookoppervlak, voor voeding (NF 12983-1), perfect homogeen bakken dankzij de "incoloy" weerstanden in de elektrische versies en de sterbranders in de gasversies, met een snel temperatuurbereik, tot 300°C. - Zeer onderhoudsvriendelijk, dankzij de vetopvanglade aan de voorkant, volledig afneembaar. - Vervaardigt in R.V.S. met een versterkte isolatie. - Regelbare vijzels. - Apparaat vervaardigd volgens de geldende EC-normen. ADVANTAGE : - Zeer robuuste kookplaten Made in Europe, geëmailleerd gietijzeren kookoppervlak, om grote hoeveelheden vlees, spek, vis, hamburgers, worsten, uien, maar ook spiegeleieren, omeletten, etc. te bakken, ....

0 sterren op basis van 0 beoordelingen