unox

Min: €0 Max: €8500

 

Professionele horeca ovens van UNOX

De professionele horeca ovens van UNOX staan bekend om hun hoogstaande kwaliteit. UNOX ovens worden in Italië geproduceerd en komen in verschillende maten en uitvoeringen. Deze ovens zijn erg gewild in professionele horeca ovens. Dit komt omdat de UNOX ovens niet alleen enorm betrouwbaar zijn, ze zijn ook uitgerust met een handige en overzichtelijke interface. Deze is daarom makkelijk te gebruiken waardoor u gemakkelijk en snel de heerlijkste gerechten klaarmaakt. Het kookproces wordt hierdoor efficienter dan ooit.

 

UNOX professionele horeca apparatuur

In onze webshop zult u naast UNOX heteluchtovens ook combisteamers en contactgrillen vinden.
De combisteamers van UNOX staan erom bekend de ideale kookervaring aan te bieden. Met de ingebouwde stoomfunctie zijn er haast geen gerechten die u niet met een combi-steamer kunt bereiden.
Zowel de professionele heteluchtovens als de combi-steamers van UNOX komen zowel in gastronorm uitvoering als euronorm uitvoering. Lees hier meer over de verschillende maatsvormen.

 

UNOX ovens voor ieder kookproces

Unox ontwerpt en produceert professionele ovens voor catering, gastronomie, grote keukens en bakkerijen, horecaketens, fastfoodketens en tot slot ook voor installaties op grote schepen en platforms. Unox ovens zijn ontworpen en vervaardigd om een onberispelijk kwaliteitsniveau te garanderen bij elk kookproces.