Jantex - Jantex C-gevouwen handdoeken 2-laags wit

Jantex C-gevouwen handdoeken 2-laags wit

Artikelnummer: CF796
Aantal: 100

Zorg dat uw werkplek hygiënisch schoon blijft met deze Jantex 2-laags papieren handdoekjes met c-vouw.

Het 2-laags materiaal zorgt dat deze papieren handdoeken sterk en absorberend genoeg zijn om de handen te drogen met slechts een paar vellen. Zo houden ze niet alleen de handen van uw personeel en gasten schoon, maar verminderen ze ook uw afvalstroom.

Met zo'n 160 c-gevouwen papieren handdoeken per pak biedt dit aanbod een uitstekende prijs voor een goede hygiëne.

Welke dispenser kan ik voor deze handdoeken gebruiken?

Deze handdoeken met c-vouw zijn gemaakt voor de bijbehorende GD839 handdoeken dispenser (apart verkrijgbaar). Deze combinatie zorgt voor de optimale hygiënische en kostenbeperkende handdoekoplossing.

Wat is een c-gevouwen handdoek?

Een papieren handdoek met c-vouw is zo gevouwen dat hij in een c-vorm uit de dispenser komt. C-vouw handdoeken zitten in elkaar gevouwen in de dispenser en moeten door de gebruiker uit worden gevouwen voor gebruik. Dit betekent ook dat er vaak meerdere handdoekjes tegelijk kunnen worden gepakt.

Zijn papieren handdoeken recyclebaar?

Deze Jantex handdoeken zijn (in tegenstelling tot veel andere handdoeken) geschikt voor recycling. Hiervoor dienen ze echter niet te zijn gebruikt om etensresten op te poetsen en dienen ze vrij te zijn van vet of lichaamsvloeistoffen, omdat dit het recycleproces kan verstoren.

Zijn papieren handdoeken composteerbaar?

Ja, papieren handdoeken die zijn gebruikt om de handen te drogen of lichte vloeistoffen op te poetsen zijn meestal composteerbaar. Echter, handdoeken die te vettig zijn of met schoonmaakmiddelen gebruikt zijn zijn meestal niet geschikt voor composteren. Check dit altijd bij uw composteerder of recyclingbedrijf.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen