Blendtec

 

BLENDTEC STEALTH 875

Absolute topmodel van blendtec. Winnaar van diverse (prestigeuze) prijzen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en kracht. Simpel gezegd is dit de stilste en meest geavanceerde commerciele blender die er te krijgen is.Deze blender produceert hetzelfde geduildsniveau als een normaal gesprek en is dus uitermate geschikt om in de omgeving van uw klanten te gebruiken zonder dat dit storend is voor de sfeer van uw winkel. Dit geeft de mogelijkheid om het maken van uw smoothie of andere producten een show-element te maken.

BLENDCYCLES

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Stealth 875 beschikt over 42 voorgeprogrameerde programma’s voor o.a. smoothies, milkshakes, maar ook bijvoorbeeld soepen. maar echt uniek is de online BlendWizard tool om eigen programma’s te schrijven. Door middel van usb kunnen de programma’s van computer naar de blender worden overgebracht, zo ook tussen verschillende blenders. Dit kan een voordeel zijn wanneer er meerde vestigingen / winkels dezelfde programmatuur kunnen gebruiken.

Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp.

VEILIGHEID

Blender is veilig in gebruik door interlock systeem. dit zorgt ervoor dat de blender niet kan werken indien de geluidskap is geopend. Tevens door gebruik van de speciale gepatenteerde botte messen waar je je bij schoonmaken niet aan kunt verwonden.

BEDIENING

De Blentec Stealth beschikt over een touch-screen led verlicht bedieningspaneel. Dit ziet er niet alleen goed uit, maar zorgt voor een verscheidenheid in opties om de blender te gebruiken.

Specificaties

  • Capaciteit: 1,9 Liter.
  • Vermogen: 1800 Watt.
  • Afmetingen: 218 (b) x 229 (d) x 439 (h) mm.
  • Programma: 30 voorgeprogrammeerde blendcycles.
  • Inclusief: 2 fourside kannen en geluidwerende kap.

SPECIFICATIES

Kenmerken
Garantie 1 jaar
Garantietype Carry-in garantie
EAN code 0852491003400

CONNOISSEUR 825 BLENDER

Wereldwijd veruit de meest gebruikte commerciële blender. Deze blender is een echt werkpaard, gebouwd met duurzaam gebruik als uitgangspunt. De Connoisseur 825 beschikt over een geluidskap. Hierdoor wordt het geluid van de blender gereduceerd. Hierdoor kan de blender ook zonder zorgen over het geluid in de buurt van uw klanten gebruikt worden.Uniek aan deze blender is dat deze gemakkelijk kan worden ingebouwd in de counter. Hierdoor wordt blender opgenomen in uw omgeving.

BLENDCYCLES

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Connoisseur 825 beschikt over 30 voorgeprogrammeerde blendcycles voor o.a. Smoothies, milkshakes, koffiedranken, etc.

MOTOR EN BEDIENING

De 3.8 peak horsepower motor blend gemakkelijk de stevigste materialen, zoals ijs en bevroren(!) fruit. Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp. De Connoisseur beschikt over een LCD display en drukknoppen voor bediening.

SPECIFICATIES

  • Capaciteit: 1,9 Liter.
  • Vermogen: 1800 Watt.
  • Afmetingen: 216 (b) x253 (d) x 470 (h) mm.
  • Programma: 30 voorgeprogrammeerde blendcycles.
  • Inclusief: 2 fourside kannen en geluidwerende kap.

Capaciteit
Aansluitwaarde 230 V
Aansluitspanning 1,8 kW
Afmetingen
Breedte 216 mm
Diepte 253 mm
Hoogte 470 mm

Verpakking
Breedte verpakking 316 mm
Diepte verpakking 353 mm
Hoogte verpakking 570 mm

BLENDTEC BLENDER EZ-600

PRODUCTINFORMATIE

Blendtec EZ-600
Ideaal voor bedrijven die willen beginnen met een eenvoudig smoothie concept, de EZ 600 biedt een betaalbare oplossing, zonder in te leveren op de kracht en de kwaliteit waar Blendtec beroemd om is.

Blend cycles voor een consistent product
De Blendtec EZ-600 kan specifiek voor worden geprogrammeerd voor bereiding van smoothies, koffiedranken of milkshakes. Door het gebruik van blendcycles zorgt deze blender keer op keer voor een consistent product.

Gemakkelijke bediening
Bediening van de EZ 600 kan niet eenvoudiger. De Blendtec EZ-600 beschikt over standaard blendcycles voor ‘Small’, ‘Medium’ en ‘Large’ dranken. Elke blendcycle schakelt automatisch uit zodra deze klaar is, en met de ‘Pulse’ knop geeft de blender alles wat hij in zich heeft met een snelle uitbarsting van  al zijn snelheid en kracht.

Afmetingen: 177x203x381 mm (bxdxh)
Gewicht: 3.2kg

SPECIFICATIES

Kenmerken
Garantie 1 jaar
Garantietype Carry-in garantie
EAN code 4260135137378