Blendtec

BLENDTEC 875 STEALTH

De Blendtec Stealth heeft geluidsniveau op normale conversatie sterkte.

Met 42 voorgeprogrammeerde blendcycly
Deze krachtige Blendtec Stealth blender heeft een geluidsarme 15-amp motor, dus uitermate geschikt voor gebruik in bar's en restaurants.
Met verlicht tiptoets bedieningspaneel, met schuifregelaar voor geavanceerde en verfijnde toepassingen.
Met Blend Wizard maakt u uw eigen programma's, die daarna kunnen worden opgeslagen op een USB stick.
USB aansluiting om heel eenvoudig programma's te programmeren op de blender en tevens gelijktijdig te kunnen sturen naar meerder blenders op diverse locaties. 

 
BLENDTEC JARS / KANNEN
 
 
Past op alle Blendtec blenders

Belangrijkste functies 1,8 liter inhoud
Bruikbaar met alle Blendtec blenders
Vierkante vorm, Gepatenteerde 3" blendmes, Duidelijk leesbare markering op de kan. De kan weegt de helft van het gewicht van kannen met een vergelijkbare inhoud.
- Duurzaam BPA-vrij Eastman Tritan™ copolyester
- Ergonomisch design
- Drie verschillende manieren om te schenken
- Eenvoudig te openen deksel.
 
Het deksel laat toe om tijdens het blenden nog producten toe te voegen
 
BLENDTEC 885 STEALTH
 

Krachtige professionele blender van Blendtec, model Stealth 885. Dit model is uitgekomen na de Stealth 875 en is de nieuwste versie van de Blendtec Stealth serie. Uitermate geschikt voor zeer intensief gebruik, de perfecte blend voor fruit, smoothies, milkshakes, soepen, ijsblokjes en bevroren producten zoals fruit. Krachtig en stil in gebruik, en tevens voorzien van kap en hiermee wordt het geluidsniveau extra wordt gedempt.

Stevige kan met speciale gepatenteerde messen. Aan de voorzijde voorzien van led screen verlicht display, en deze Blendtec Stealth 885 kan in een lage, medium en hoge snelheid ingesteld worden, alsmede pulse functie. Daarnaast beschikt deze blender over voorgeprogammeerde knoppen voor het instellen van een cyclus per product. Dit model heeft ook een USB aansluiting waarmee geprogrammeerde programma's kunnen worden ingeladen.

Specificaties:
Kleur: zwart met rode accenten en transparante geluiddempende kap
Aansluitwaarde: 230 volt, 1875 watt
Afmetingen: hoogte 43,9cm, breedte 21,8cm, diepte 22,9cm
Gewicht 7,2kg.

Standaard geleverd inclusief 2 Fourside kannen met een inhoud van 2L.

 
BLENDTEC REALSMOOTH
 
 

RealSmooth ™ van Blendtec levert het beste van bevroren instantdranken en smoothies voor het hele voedsel en biedt perfect gemengde bevroren dranken in seconden. RealSmooth is perfect voor gezondheidsbewuste klanten. De smaken zijn niet alleen beter maar we tonen ook hoe je goede voeding kunt waarmaken. Dit is de perfecte machine voor horecabedrijven, cafetaria, pretparken, C-winkels die veel in contact komen met gzinnen en groepen die willen genieten van een gezonde smoothie.

 

BLENDTEC CONNOISSEUR 825
 
 

Wereldwijd veruit de meest gebruikte commerciële blender. Deze blender is een echt werkpaard, gebouwd met duurzaam gebruik als uitgangspunt. De Connoisseur 825 beschikt over een geluidskap. Hierdoor wordt het geluid van de blender gereduceerd. Hierdoor kan de blender ook zonder zorgen over het geluid in de buurt van uw klanten gebruikt worden.Uniek aan deze blender is dat deze gemakkelijk kan worden ingebouwd in de counter. Hierdoor wordt blender opgenomen in uw omgeving.

BLENDCYCLES

Blendtec maakt gebruik van zogenoemde blendcycles. dit is een programma wat automatisch de blender versneld en vertraagd alsook de juiste tijdsduur voor een bepaald product. Hierdoor heeft u altijd de perfecte blend. De Connoisseur 825 beschikt over 30 voorgeprogrammeerde blendcycles voor o.a. Smoothies, milkshakes, koffiedranken, etc.

MOTOR EN BEDIENING

De 3.8 peak horsepower motor blend gemakkelijk de stevigste materialen, zoals ijs en bevroren(!) fruit. Motor: 3.8 peak horsepower, 7,5 Amp. De Connoisseur beschikt over een LCD display en drukknoppen voor bediening.

 
BLENDTEC EZ600
 
 
Krachtige professionele blender van Blendtec, model EZ-600. Uitermate geschikt voor intensief gebruik, speciaal voor smoothies, koffie- en melk dranken zoals frappuccinos, en milkshakes. Stevige kan met speciale gepatenteerde messen, geschikt voor het vullen met 1 liter. Aan de voorzijde voorzien van LCD display, en deze Blendtec EZ-600 kan in een lage, medium en hoge snelheid ingesteld worden, alsmede pulse functie. Zwart van kleur, 230 volt, 1560 watt, hoogte 38,1cm, breedte 17,7cm, diepte 20,3cm, gewicht 3,2kg.
 
 
BLENDTEC CHEF 600
 
 
Krachtige professionele blender van Blendtec, model Chef 600. Uitermate geschikt voor intensief gebruik, speciaal voor voedsel bereiding zoals sauzen, soepen en puree. Stevige kan met speciale gepatenteerde messen, geschikt voor het vullen met 1 liter. Aan de voorzijde voorzien van LCD display, en deze Blendtec Chef 600 kan in een lage, medium en hoge snelheid ingesteld worden, alsmede pulse functie. Zwart van kleur, 230 volt, 1560 watt, hoogte 38,1cm, breedte 17,7cm, diepte 20,3cm, gewicht 3,2kg.
 
 
BLENDTEC NITRO JARLESS