Lunali Verlichting

De naam LUNALI komt van ‘LUmière NAturel LIght’ en geeft aan dat ons bedrijf uit Brugge gespecialiseerd is in alle soorten verlichting, voornamelijk voor voeding. Bij Lunali Europe kunt u terecht voor klassieke verlichting en ultramoderne LED verlichting.

Onze vertegenwoordigers komen graag bij u langs in uw zaak om samen met u de beste uitwerking van uw verlichtingsplan te bespreken. De verlichting en armaturen worden door onze eigen installateurs aangebracht waardoor we u kwaliteitswerk én een vlotte dienst na verkoop kunnen aanbieden.

Bij Lunali Europe mag u zeker zijn van kwaliteit. We werken enkel met duurzame materialen en kunnen uw toonbank ook voorzien van de laatste nieuwe LED TL-lampen waardoor de producten veel beter worden uitgelicht. Indien u liever opteert voor een klassieke TL-verlichting, gaan we vanzelfsprekend graag op uw vraag in.

 

De bestaande BARO armaturen vervangen wij door onze LED-armaturen van ANSORG, die een helder en aangenaam licht garanderen. LED-verlichting zorgt voor een fikse energiebesparing. De lampen gaan langer mee, verbruiken minder energie, zijn milieuvriendelijk en verkrijgbaar in een mooi kleurenpalet.

 

Wenst u meer inlichtingen over ons assortiment? Neem gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak voor een vrijblijvend plaatsbezoek.

Mail ons: [email protected]
Bel ons: 0475 21 22 30