Robotcoupe

 

Robot Coupe levert professionele keukenapparatuur voor de horeca. Dit Franse merk produceerde in de jaren ’60 al keukenmachines voor de cateringindustrie en heeft inmiddels haar assortiment uitgebreid met onder andere staafmixers, blenders en sapcentrifuges.

De producten van Robot coupe zijn uitermate geschikt voor horecagelegenheden die smoothies, verse fruitsappen en cocktails aanbieden. Iedereen kan de keukenapparatuur van Robot Coupe eenvoudig bedienen en dankzij de robuuste materialen heeft ieder apparaat van Robot Coupe een enorm lange levensduur.

Professionele staafmixers

De horeca staafmixers van Robot coupe variëren van kleine en handzame modellen tot extra grote turbo modellen. De professionele staafmixers worden vooral gebruikt door professionele horeca ondernemingen. Robot Coupe staafmixers zijn bekend om de prijs/kwaliteits verhouding. Bij de horeca staafmixers van Robot coupe staat duurzaamheid centraal.

Professionele Groentesnijders

De professionele groentesnijders van Robot Coupe zijn efficient, robuust en gemakkelijk schoon te maken. De snijmogelijkheden zijn haast eindeloos. De robuuste vormgeving zorgt er voor dat het product duurzaam is en lang mee gaat. Ideaal voor horeca ondernemingen die snel en met precisie hun groente willen snijden.

Waarom een groentesnijder kopen?

Niet alleen kan het kopen van een professionele groentesnijder u heel erg veel tijd besparen, tijd die u kunt investeren in andere werkzaamheden waardoor het werkproces sneller zal verlopen, ook heeft u met de groentesnijders van Robot Coupe altijd een egaal en professioneel uitziend resultaat. Met meer dan 48 snijschijven heeft u voldoende opties om te zorgen dat de opmaak van uw gerechten er luxues en consistent uit zullen zien. U kunt gemakkelijk op onze site de verschillende professionele groentesnijders met elkaar vergelijken via onze vergelijkingstool. Mocht u liever één of meerdere horeca groentesnijders willen leasen dan is dat ook geen enkel probleem. Bovendien heeft u bij ons altijd de garantie op de beste prijs!

Kloppers

De professionele kloppers / mengers van Robot Coupe zijn er om u efficient te helpen met het bereiden van al uw hartige of zoete bereidingen zoals stijfgeklopt eiwit, slagroom, zachte boter, brooddeeg, briochedeeg, vullingen, hartig cakebeslag, etc. Geschikt voor elk type horeca onderneming. Deze horeca kloppers zorgen niet alleen voor een subliem resultaat maar zullen u ook veel tijd besparen. Tijd die u in andere werkzaamheden kan investeren om zo het kookproces gegarandeerd te versnellen. 

Cutters - tafelmodellen

Als voorloper en onbetwist marktleider biedt Robot Coupe het volledigste assortiment tafelmodel cutters met een serie van 12 modellen van 2,9 tot 11,5 liter. Met deze professionele cutters maakt u gemakkelijk en snel heerlijke gerechten. Naast snelheid en precisie zijn ook veiligheid en gemakzucht belangrijke kenmerken van de Robout Coupe tafelmodel cutters.

Daarnaast zijn deze horeca cutters makkelijk schoon te maken. Ideaal en bruikbaar voor elke soort horeca onderneming. Bijvoorbeeld: Restaurants, instellingen, traiteurs en banketbakkers.

Cutters & Groentesnijders combinatie

De professionele cutter en groentesnijder combi's van Robot Coupe zijn krachtige, robuuste en snelle combitoestellen. Met de keuze tussen 12 verschillende zit er altijd wel iets tussen wat perfect aansluit bij uw bedrijf. De combi's voldoen aan alle professionele behoeften voor het bereiden van 10 tot 400 maaltijden. Kortom: Een veilige investering en een onschatbare tijdwinst.

Horeca Cutter en Groentesnijder kopen

Dit multifunctionele apparaat komt met zowel een cutter accessoire als een groentesnijder accessoire. Beide accessoires passen op het zelfde motorblok. Ideaal voor wanneer u meerdere handelingen wilt verrichten. U kunt gemakkelijk en snel van accessoire wisselen, zo houdt u het tempo in het kookproces en zult u tijd overhouden om andere activiteiten te verrichten.

Blixers

De Blixers® van Robot Coupe bieden alle denkbare voordelen, ze zijn snel, doelmatig, robuust en eenvoudig te gebruiken. De Blixers leveren een eindprodukt van onberispelijke kwaliteit, met een onevenaarbare smaak en aroma. Handig voor elke soort horeca onderneming/instelling. Gemakkelijk en veilig te gebruiken.

Robot Cook

De populaire robot cook is een veel gewild product. Naast zijn kenmerkende kleur en vormgeving, is het apparaat heel eenvoudig te gebruiken en enorm duurzaam. Bovendien is de robot cook een veilig product door de beschermkappen die er voor zorgen dat u niet bij het mes kan komen. Met een robot cook bent u verzekerd van een extra partner in de keuken. Een goedkope en makkelijke manier om het kookproces te versnellen en efficienter te maken.

Professionele verticale cutters

De verticale cutters van Robot Coupe zijn nieuwe generatie cutters met kantelbare en afneembare kuip. Ze zijn bedoeld voor het verwerken van grote hoeveelheden. (23 tot 60 liters afhankelijk van het model)
Gemaakt om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.

Bij ons krijgt u een beste prijs garantie zodat u 100% weet dat u de goedkoopste prijs betaalt voor onze professionele verticale cutters. Daarnaast rekenen wij geen verzendkosten.
Met de vergelijkoptie kunt u makkelijk de verschillende verticale horeca cutters vergelijken om zo precies te zien welke verticale cutter er bij uw horeca onderneming past. 

 

Automatische zeven

Professionele horeca zeven voor het zeven van soepen, bisques of sausfonds, het maken van vruchtenmoes, tapenade en vruchtensappen en om de vezels van de groenten te scheiden.
De horeca zeven van Robot Coupe zijn eenvoudig te gebruiken en zullen u veel tijd besparen. Hierdoor wordt het kookproces efficienter zult u merken dat u tijd overhoudt om te investeren in andere werkzaamheden. Ideaal voor, onder andere, restauranthouders, traiteurs, ijsmakers en vishandelaars.

 

Sapcentrifuge

De professionele sapcentrifuges van Robot Coupe garanderen niet alleen keer op keer een perfect resultaat, de sapcentrifuges zijn ook enorm eenvoudig te gebruiken en makkelijk schoon te maken. Ideaal voor uw horecaonderneming. Aanstampen is niet nodig, het fruit waar u de sapcentrifuge voor wilt gebruiken passen gemakkelijk in het apparaat en worden door de RVS raspschijf met al het gemak verwerkt tot sap.

 

Broodsnijmachine

De professionele broodsnijmachine van Robot Coupe kan per minuut 180 perfect regelmatige sneden brood van 8 tot 80 mm dik snijden. Deze zeer eenvoudig te gebruiken machine is bij uitstek geschikt voor de markt van instellingen. Bespaar tijd en maak uw werkproces eficienter met deze broodsnijmachine van Robot Coupe. 

 

Schijven en messen

Tegenwoordig moet iedereen "10 verse groenten en vruchten per dag" eten.

Robot Coupe geeft u de oplossing. Om groenten en vruchten op allerlei manieren te kunnen snijden en presenteren kan uw groentesnijder worden uitgerust met 48 schijven.

Hiermee kunt u moeiteloos plakjes snijden, raspen, macedoine snijden, maar ook tagliatelle van 2x 10 mm van groenten (courgettes, selderij, worteltjes enz.) om te stomen, groentestaafjes voor uw terrines, komkommerblokjes van 5x5x5 mm voor uw taboulé of fruitblokjes van 25x25x25 mm voor uw vruchtensalades of groenten voor de couscous.