tork - Tork witte tissue navulling

De efficiënte uitgifte van toiletpapier is gegarandeerd met deze Tork toiletpapier navulling voor dispenser Y037.

Lees meer...
Artikelnummer: GD307
Aantal: 1

De efficiënte uitgifte van toiletpapier is gegarandeerd met deze Tork toiletpapier navulling voor dispenser Y037.

Ze worden gevouwen geleverd, dus wordt er steeds één vel uitgegeven met deze Tork premium toiletpapier navulling. Dit zorgt niet alleen dat er minder toiletpapier gebruikt wordt, maar ook dat gasten alleen het vel dat ze gebruik aanraken - zo wordt de hygiëne in uw wasruimtes verbeterd. Het premium tweelaags materiaal maakt dit papier ook sterk, absorberend en heerlijk zacht. Zo zorgt u voor meer comfort voor zowel uw gasten als personeel.

Het papier is FSC en EU Flower Ecolabel gecertificeerd, dus is dit toiletpapier zuiniger op de grondstoffen van de aarde. Zo doet u met deze navulling net dat beetje meer voor het milieu.

Welke dispenser hoort bij deze navulling?

Deze navulling is voor de Y037 Tork toiletpapier dispenser (apart verkrijgbaar). Deze combinatie garandeert een kostenbesparende en hygiënische dispense-oplossing voor uw toiletpapier.

Wat is het verschil tussen 1- en 2-laags toiletpapier?

2-laags toiletpapier wordt gemaakt met twee lagen papeir, 1-laags papier met slechts één laag. Tweelaags toiletpapier kost misschien wat meer, maar is dus wel sterker, absorberender en zachter.

Wat zijn de afmetingen van dit toiletpapier?

Elk vel heeft opgevouwen een afmeting van 110 (W) x 95 (L)mm. Uitgevouwen is dit 110(W) x 190(L)mm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen