Westmark - Westmark Tomatensnijder

Deze tomatensnijder van Westmark is dé tool om je tomaat in perfecte gelijke plakken te snijden. Daarnaast kunnen ook andere ingrediënten als mozzarella, champignons en ei gesneden worden. Deze tomatensnijder heeft 8 vlijmscherpe RVS snijbladen. Voor rein

€25,00 Excl. btw
Levertijd: 2-5 dagen
Merk:
Artikelnummer: 016170
Aantal: 100

Deze tomatensnijder van Westmark is dé tool om je tomaat in perfecte gelijke plakken te snijden. Daarnaast kunnen ook andere ingrediënten als mozzarella, champignons en ei gesneden worden. Deze tomatensnijder heeft 8 vlijmscherpe RVS snijbladen. Voor reiniging wordt aangeraden de tomatensnijder af te spoelen met heet water en zeep. De afmeting van deze tomatensnijder is 21,7 x 11,5 x 7,2 cm.

Belangrijkste kenmerken
• Artikel: 1 tomatensnijder
• Materiaal: RVS en kunststof
• Merk: Westmark
• Kleur: Wit en groen
• Afmeting: 21,7 x 11,5 x 7,2 cm
• Vaatwasmachinebestendig: Nee

Westmark
50 jaar geleden is het Duitse Westmark begonnen met een innovatief product, de dunschiller. Vandaag de dag is hier een uitgebreid assortiment slimme en praktische keukenhulpen aan toegevoegd. Ieder product van Westmark is erg gebruiksvriendelijk en maakt het bereiden van ingrediënten en gerechten echt gemakkelijker en hygiënischer. Daarnaast wordt een groot gedeelte van het assortiment van Westmark “in huis” geproduceerd en zijn zij ISO-gecertificeerd.

Materiaal: Plastic
Kleur: Groen en wit
Inhoud:
Gewicht: 300g
Afmeting: Product breedte 11,5 cm Product hoogte 7,2 cm Product lengte 21,7 cm
Diameter:
Vermogen: NVT
Vaatwasserbestendig: Ja
Varia informatie:
EAN: 4004094115769
Interne referentie: 016170
Contacteer een medewerker voor meer info: Mail ons op [email protected] met al uw vragen over dit item.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen